Tryggt hos en veterinär i Bromma

26 november 2021
jonas olsson

editorial

När du besöker en veterinär i bromma med ditt djur, så är det ofta en stressad situation där du kan känna oro. Om djuret är sjukt eller skadat så är det fullt förståeligt. Men även ifall det rör sig om något så enkelt som en vaccination, så kan det ändå vara lite speciellt att gå till veterinären. Det kan finnas många djur där, som kan stressa ditt eget djur. Eller så kanske du har minnen från tidigare, mindre trevliga, besök.

För ditt djur så kan det vara samma sak. De kanske förknippar veterinären med enbart dåliga saker. Som undersökningar som de inte tycker om, till stick av sprutor eller annat som kan kännas obehagligt eller göra ont. Även om det är för djurets bästa. Därför brukar veterinärer försöka skapa en miljö som känns trygg och lugn för såväl dig som ditt djur. Det ska vara en miljö där du känner av professionalism men samtidigt värme och trygghet på alla sätt.

  

image

 

Från födsel till livets slut

Många djur föds hos veterinären och får även somna in på samma plats. Samt allt det som sker däremellan. För dig som har hittat en klinik där såväl du som ditt djur trivs, kan det bli som att besöka en kär vän där ni båda känner full trygghet och värme. Precis så som det ska vara hos en veterinär. Det är du som djurägare som är ansvarig för att ditt djur ska må bra under alla livets skeden. Även om det ibland kan vara svårt och tufft.

Det kan därför kännas skönt att veta att det också finns olika sätt som du kan mötas på hos en veterinär. Och det finns till och med olika rum för olika händelser, som födsel eller farväl. All den trygghet under livets alla skeden, som är så viktig för dig och djuret. 

Fler nyheter