Kattpensionat i Stockholm för ett tryggt katthotell

31 januari 2021
Lily Hansen

Djur berikar ens liv med glädje, de ger kärlek och håller en sällskap, och det band man bildar med sina djur är magiskt, de blir ens bästa vän. Trots att det blir ens bästa vän kan det komma tillfällen då man behöver hjälp med dem. Man kanske måste resa iväg med arbetet eller åka på en välbehövlig semester.

Då passar det utmärkt att lämna in sitt djur på ett Kattpensionat i StockholmDär kan du lita på att din katt kommer vara i trygga händer. Personalen där är liksom du djurälskare och ser alltid till djurets bästa. Varenda djur är individuellt, och detta är de fullt medvetna om. 

På semestern vill man inte behöva oroa sig över hur djuret har det. Har man en djurpassare, hur ofta är de där och ger de rätt mängd mat? Är katten ensam för länge? Inget av detta behöver du oroa dig över när du lämnar din katt till ett kattpensionat. 

 

Så funkar katthotellet 

Många kattpensionat erbjuder olika sorter av rum. Detta kan vara beroende på hur många katter det ska vara på samma utrymme, men även om katten gillar att vara utomhus etc. Det finns både tillgång till dubbelrum och med tillgång till utegård. 

Dessa kan ofta kosta lite mer, hur mycket de kostar kan man se på katthotellens hemsidor, och ser man inte det där kan man ringa eller maila. I rummen de har ska katterna ha tillgång till olika saker som leksaker, klösbräda, gömställen och även högre ställen för dem att klättra upp på. 

Det brukar även ingå mat i pensionatets pris, där erbjuder de ofta både torr- och våtfoder, det som ni som ägare föredrar. De ser efter er katt minst tre gånger per dag, maten ges morgon och kväll. Hos ett kattpensionat kan du lita på att ditt djur är i trygga händer.

Fler nyheter