Att lämna sin katt

23 oktober 2019
admin

Ja det är kanske inte så himla lätt alltid att göra det. Att behöva lämna ifrån sig det bästa och finaste man har. Om man är kattägare så är ju faktiskt katten det allra finaste man har. Många människor ser ju sitt husdjur som sin lilla bebis och det kanske känns liknande för dessa att lämna bort sitt djur som det känns för en mamma som ska lämna bort sitt barn. Men i alla fall, ibland kanske man måste lämna bort sin katt över helgen till exempel. Ska man vara borta över en längre tid så klarar sig ju inte katten ensam hemma. Men det finns faktiskt Kattpensionat i Stockholm som tar emot er katt under tiden som ni ska vara borta. 

 

 

Katthotell

 

Ja så kallas det faktiskt också, katthotell. Där kan man tryggt lämna ifrån sig sin allra käraste katt under den tid som man ska vara borta från sitt hem. Katten blir väl omhändertagen och får det som den behöver och tycker om. Det finns kattpensionat lite överallt i landet. Kika på nätet och se vad som finns där just ni bor. Ska man ut och flyga och vara borta en längre tid, så finns det säkerligen ställen i närheten av Arlanda som tillhandahåller dessa tjänster

Kattens bästa

 

Kattpensionatet som du väljer att lämna bort din katt till under din resa kommer att ha det så bra som den bara kan. Personalen som arbetar på pensionatet ser till att din katt får mat, kel, lek och omvårdnad under sina dagar hos dem. De flesta kattpensionat brukar även stå för kattens mat under de dygn som katten är hos dem. Det ingår i priset så att säga. 

 

Leksaker och klösbrädor som katter brukar gilla att klättra i och klösa på finns också tillgängligt för katten på de allra flesta ställen. 

Fler nyheter